andorra hospital? or any suggestion?

ade sesiapa boleh share pengalaman bersalin di andorra hospital, seri kembangan? saya tengah cari hospital besalin.. any suggestion?

23 Balas

HKL pun okay . Ambil first class . Nurse semua soft spoken . Time dlm LR midwife pun baik . Bg semangat lagi lagi first baby . Specialist pun baik . Sangat recommended 100%

3y ago

suami boleh masuk teman ke?

Satu je naka cakap yang bestnya kalau bersalin dekat Andorra ni, menu makanan dia sedap and boleh pilih huhuhu.. Memang setimpal lah dengan harga

Selalu juga perasaan feedback mommies2 yg dh bersalin dekt andorra, memang terbaik layanan yang diberikan, dari nurse sampai lah ke doctor

Anak saya dulu bersalin dekat Andorra. Apa2 pun servis dan layanan dari Andorra Hospital memang terbaik. Masih teringat2 sampai sekarang.

Servis tip top, layanan macam kat hotel 5 bintang ya. Suami tak payah susah susah angkat barang, ada nurse/staff tolong bawakkan huuhu

Ada baca review kata kalau bersalin dekat hospital andorra ni best and happy je.Doc & midwives semua baik2 (kalau gov faham faham jela)

4y ago

betoi tu sy dri anak nmbor 1 smpai yg 6 semua gov...nurse doctor semua ok..x dk masaalah apa pn...yg nmbor 7 ni pn akan bersalin di gov jugk..sy puas hati bersalin di gov...klau ada masaalah doctor pakar dh ada kt sana dh...klau hospital luaq nt jd masaalah apa pn nk kena hntaq p gov jugk....sy pernah bersalin di hospital bukit mertajam.. hospital seberang jya..semu ok best

Teingin sangat nak bersalin dekat Andorra..In shaa allah ada rezki anak kedua nanti mana tau bleh merasa bersalin kt sana amin..

Cuba search kt fb.. haritu ada terbaca org post pengalaman dia sendiri bersalin dkt hospital andorra... Seronok.. mesra muslim

Orang cakap kalau bersalin dekat hospita Andorra memang bagus..ala2 hotel gitu, sesuai and padan lah dengan harga die..

Akak ipar saya bersalin dekat Andorra Hospital. Best katanya. Makanan sedap. Ayat Al-quran pun kerap di pasang.