antenatal depression

Ade sesape kt sini mengalami antenatal depression? Ade effect baby tak? Sye dah 33 weeks dan tiap2 hari mnangis since 28 weeks.

1 Balas

Nape awk nangis ? Nanti baby pun mudah sensitif

4y ago

Awk sepatutnya kena ignore semua tu. Siapa yg suka takut2kan awk tu ? Kalau awk stress asyik nangis, nanti jadi ape2 dkt baby awk nak ? Taknak kan ? So awk busykn diri awk aktiviti2 yg buat awk lupa semua benda tu. Takde ape yg patut awk takut, Allah jaga baby awk dgn baik. Apa2 kena pentingkan diri awk dan kandungan. Abaikan je apa orang nak kata.