Nama ank lelaki bermula huruf S

Ade sape2 yg boleh bg cadangan nama ank bermula huruf S, hanya satu perkataan sahaje.. MUHAMMAD S..........?

20 Balas

Muhammad Syamsuddin(Matahari agama) Muhammad Saifuddin(pedang Agama) Muhammad Solihin(Yg soleh,baik) Muhammad Solahuddin Muhammad Syakirin Muhammad Syafie. Muhammad Syareef. Apapun nama..Pilihla yg baik maknanya semoga menjadi doa untuk si anak dalam kehidupannaya.:)

Muhammad Syakur (more Arabic). Same meaning as Syukur/Shukor 😊

dari dulu berkenan sungguh dgn Salman.. Salman Al-Farisi 🥰

Sharul Sharif Sazwan Saifuddin Sharizal Safuwan

Syakir Saiful Shafeekul

Syahrin Syaqeef Sufyan Shamrin

2y ago

Ape makna nana shamrin???

Shamil, sharif, shakeel

Syed saddiq

Sayf Wafi

Shahrizat