Ade petua tak untuk hilangkan mual2 & loya 😭

Ade petua tak untuk hilangkan mual2 & loya..

13 Balas

sy dulu masa 1st baby sy hidu bau kopi utk elak loya n muntah.tp tetap muntah jugak..smpi skrg masih xde petua utk hilangkan loya n muntah😂 bertabah ja la.. org kata klu kita loya n muntah2 baby sihat.. semoga dipermudahkan sis

2y ago

Sy pn hidu kopi je..kopi je blh hidu..yg lain semua xboleh..dlu ingtkn xleh bau suami mse alahan tu rekaan semata2 ..terkena diri sndiri baru tau..xleh bau semua..bau bilik air bau bilik bau dpur bau suami bau org msk..tdo pkai mask..jarak 1m dgn suami ..btl2 sop🤣🤣🤣