Zincofer Pill

Ade petua tak makan zincofer tak muntah. Tak boleh go la pill ni.

Zincofer Pill
22 Balas

Saya dlu ambil waktu mlm ubat nii minum dgn air sunquick mmng tkkan muntah.. klau sya amek ubat nak air kosong auto akan kluaq blek 😂

Saya minum dgn air fresh oren/sunquick. Memang xmuntah. Saya ambil ubat ni masa mata mengantuk sangat2 , baru menjadi😂

Saya makan ubat KK yg 3 tu mudah sakit kepala n mual. Sy tukar beli kat farmasi ambil iberet. Takde morning sickness

Sama.. Saya pun x dapat.. Setengah jam lepas makan.. Gerenti muntah walau dh Cuba tahan

saya amalkan minum dengan air jus oren...mesti mahu tunggu 30min selepas makan...

saya pun taklehh makan ni saya tukar maltofer sebab chewable tp saya telan

dh try minum dgn lemon suam? klu xblh juga tukar ubt..bgtau misi kk

masa nak telan minum dengan air jus oren..

Sya pon mkn muntah,, last” sya x makan

Mintak tukar je sis . Jgn paksa huhu