batuk berkahak selsema

Ade mommy2 yg bleh share mcm mne nak hilangkn selsema batuk berkahak bayi.. Bayi sy bru her dichrge wad.. Admit sbb acute bronchiolitis... Admit hosp neb and oxygn.. Awl bulan niepun admit dh viral pneumonia. Sama jgn on neb dan oxygen..Sy risau.. Mohon bantuan mommy.. Bleh share gn sy x..

3 Balas

kesiannya...dia tidur bawah aircond ke? bersihkan kwsn tmpt tidur dia mop lantai takut habuk dlm rumah kan kita tak thu mngkin itu punca

4y ago

Xde aircond kt umh... Itula mcm mne nk hilangkn hbuk.. Sapu2 nmpk berhabuk blik...