Due bulan 7

Ade ke due sama ngn kite 4/7 hehehehe

37 Balas

13/7 apa pun tak packing lagi, dari start mengandung sampai hari ni penyakit M tak boleh bawa bincang, nak baring je, baju² baby da beli belum basuh, semoga baby keluar ikut due date, mau dia keluar awal Naya 😅

1y ago

Samalah kita.. Nak ambik mood tu lame bebeno

Due 5/7 tapi sekarang dah rasa sakit sangat2 belakang, kadang2 perut menegang. Buku pink standby bawa pergi beraya sekali ghisau terberanak awal hahaha

1y ago

Takde gdm, tapi ada gbs. Tu pun risau juga time deliver nnt. Semoga dipermudahkan urusan kita ye

16/7.. tp semua brg xprepare lg utk pack.. Semoga kite semua dipermudahkan urusan bersalin nanti.. Aamiin..

Samaaaa 🥰 4/7 due tp misi ckap kena serah diri masa 38w sbb sy ada hipertension 🥴

1y ago

sy pon rsau kne serah diri sbb ade gdm

saye 15/7, dah siap packing brg baby dlm bag, tinggal brg ibu dia je x pack😹

16/7 insyaallah. share sikit secara detail apa yg dibawa ke hospital mommies²

1y ago

Sama la due kita... Xyah byk² sediakan.. Y perlu je. Dah keluar baru bole tambah y patut

1/7 hihihi mintk2 sempat mkn ketupat ngn laksa raya haji ni🥱

saya 2/7 barang apa tak beli lgi rasa mcm kejap sgt mengandung🤣

1y ago

Due kita sama 🥹🫶🏻

inshaAllah due hujung july... korg dh prepare ke brg2 baby?

saya 10/7. semoga dpermudahkan buat mommy2 semua 🥰