Hai.sy nk tnye.sy pregnant 8 mnggu lbih.tapi sy ade cyst dgn fibroid.adkh bhya tuk bby sy.?

Ade cara ke nk hilangkn cyst dgn fibroid??..

2 Balas

tye dgn doctor ya. doctor lagi tau condition fibroid and cyst tu sama ada kacau bby or x. kalau kacau bby and membahayakan doctor akan suruh remove. kalau x kacau, doctor akan biar kan je. nnti bersalin remove sekali jalan.

2y ago

depends on doctor and ur condition la. kena dptkn consultation doctor la. xboleh tye gini. sbb doctor je yg tau condition u.