Tes upt samar dri 03-10 dic 2021

Adakh sy hamil atau tidak???

Tes upt samar dri 03-10 dic 2021
5 Balas

Kalau selagi xda bleeding & period masi late, ada possibility pregnant.. tp klu upt semakin kabur tu mybe tanda “chemical pregnancy”. Atau “false pregnancy”. Sy pun macam ni last 2 weeks, upt semakin kabur, scan di week 5 rahim kosong, rupanya sy lupa sa ada period (awal) sblm sy dpt tau upt sy double line(samar). So probably sy early miscarriage. Tp slps tu sy teruskn juga cek upt smpai la dia da negative, sbb sy tkt ectopic. Syukur smua nya ok. Hrp melekat lg lepas ni. 🙏🏻

3y ago

okey tq semua,sy doakn awak cpt dapat 2 garis ya

Gambar tk berapa jelas, tp sepatutnya dh boleh nmpk perubahan line makin terang kalau betul mengandung. Yg scan tu doktor ada ckp apa apa ke? Gmbr mcm pecah sikit jd sy tk dpt nk baca apa yg ditulis kt scan tu.

3y ago

sy scan hri tu 7 hri bln masa tu sy scan bkn mw tenggok sy mengandung, dr ckp sy penebalan rahim nak dtg haid, tapi hri ne sda late 3 hri

Upt color putih tu mcm nampak 2 line tp samar. Maybe pregnant or better u terus pergi clinic sahkan kehamilan.

sebaiknya sis pergi cek kt klinik utk sahkn kta pregnant ataupon tidak

cek klinik