Semput & susah bernafas

Adakah yang macam saya mudah semput bila preggy ni? Skrg 15week.. start 10week law xsilap sllu mudah penat dan semput..normal kah?

1 Balas

iyaa normal sis sbb kita brkongsi bdn dgn janin . jdi khasiat drh kita pon janin serap . bbyk2 kn reht minum air msk dn mkn mknn brkhasiat sis . klau buat krje trase semput bole tnggl kn keje tu dlu bg sempot ilang lps tu nk smbung balik pon bole. jgn trlalu push buat krje sis .