Semput ketika hamil

Salam bumil , normal ke ye semput ketika hamil . Lately ni sikit sikit macam nak semput . #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

saya pun rasa mcm tu juga. selalu rasa cepat sembub dan penat. jalan sikit pun boleh rasa penat. maybe mmg biasa kot kan sbb kita bawa bayi dlm perut.

Normal tu sis, tera nk biasa, andai kata rasa teruk boleh ke emrgncy hspital je.

Shortness of breath normal. Sbb bdan kita bru nk biasakan pump darah utk dua.