Kemungkinan-kemungkinan kehamilan

Adakah yang bisa menjelaskan, bagaimana seseorang boleh hamil sedangkan pria klimaks puncak di luar (buang di luar) ? Mohon dijawab? Terima kasih❤

7 Balas

mcm saya dan hubby, planning nk anak hujung tahun, kalau bersama mmg buang luar...last2 tgk sangkut 😅. Alhamdulillah sekarang da masuk 5 bulan 😊

Kadang dia tak sedar sis benda tu terkeluar sedikit, walaupun hanya sedikit dah boleh mengandung tau

5y ago

Tulah sis, perasaan betul pulak dia.

Kdg c lelaki xsedr yg dia trbuang dlm.sikit pun blh jdi hmil

Sama saya. Tak buang dlm tp pregnant juga. Rezeki awal.

5y ago

Iya mom 💙

Terlepas sikit je pn blh hamil.

5y ago

Dia cakap saya ada buat kat orang lain sebab dia yakin sangat takda tebuang kat dalam😥 padahal saya tak buat ape* yang dia tuduhkan tuh

Air mazi jgk kdg ade sperma...

Sikit pun boleh mengandung? Rezeki Allah nak bagi kadang2 buang dalam pon kalau bukan rezeki tetap tak mengandung .. alhamdulillah

5y ago

Sabar yea sis...dugaan allah