Nk tahu...

Adakah sy mngndung? Rase pening. Breast sakit. Perut cramp.. sy dgn husband brsama SEKALI je leps pantng tpi time subur husb buang dlm.. tanpa ambil apa2 perancang

3 Balas

awak baru lepas pantang tapi knpa awak bersama waktu subur dan buang dalam pulak tu. chance mengandung mmg tinggi. awak tak sayang badan ke🥹

peratusan mengandung tu tinggi..n tu pun antara simpton2 mengandung.nk lbh kepastian y tepat sis test

Check UPT