Kluar drh sikit lebih dr 10 hr, cek doktor positif prenant, tp sampai skrg darah x berhenti kluar.

Adakah sy keguguran.. prnh keluar darah ketul.. lepastu darah kluar byk.. tp cek prenant test masih 2 Line .

14 Balas

Better gi jumpa doktor terus untuk pengesahan melalui scan. Maaf, upt memang still akan positive walaupun kadang janin tu dah keluar sebab hormon hcg tu masih ada, so tak valid kita check upt sendiri. Kena scan jugak baru akan tahu. Semoga dipermudahkan urusan.