Boleh kasi jawapan 🥺

Adakah scan 6 minggu lihat kantung sahaja normal ? Ini adalah kali pertama saya mengandung 🥰

13 Balas

Normal sis.. start nmpak kantung dan dgr jantung baby 8 mggu ke atas. Sye gugur hari tu 5 weeks mmg xnmpak apa2 kalau scan biasa.. buat tranvaginal scan dari bawah nmpak line bru.. test darah hcg tggi.. makan la makanan yg bkhasiat.. jgn stress2.. tahniah ❤️

sy mula scan da nmpk kantung janin n jntung bby mse tu 6mnggu 6 hari..kdg2 ikot bdn jgk sis..preggy nie xsme setiap org berbeza..in syaa Allah nt mst nmpk doa yg baik2 ye..moga semua Allah permudhkn Aaminn

normal . sy 6w kantung je n dot kecik sgt . 2 mggu rpeat scan dh nmpk bby n dengupan jntung die 🥰🥰 jg diri sis.. minum susu n mkn yogurt tnpa gula byk2 bg bby cpt besar 😂

Tahniah momy. Sy mggu ke 5 kantung sahaja nampak. Mggu ke 7 baru nmpk. Kandungan sis masih awal tu. And normal ya mcm tu. Lain badan lain baby growth nya

sye mengandung 7 minggu nirmal k nmpak kantung n jantung je? baby tk nmpak doc ckp

Normal kot.. sbb sy 5w x nmpk apa.. 7w ada kantung.. 9w ada baby & heartbeat

Normal sis. Sy scan 6mggu kantung je. Scan 8w baru ada bby dan heartbeart

saya 9 minggu nampak kantung 13 minggu nampak denyutan jantung

sy 7 weeks nmpk kantung and heartbeat. tiap org x sama

Normal. Bykkan bedrest ya sis.