Untuk pengesahan

Adakah positive pregnant?? #ingintahu

Untuk pengesahan
22 Balas

masih awal tu mcm kes sya cek samar 2 pergi kelinik cek misi tu cakap kalau Samar 2 awal bulan tu takut kecewa sya cake upt positive lepastu cek kelinik negative hairan jugak ahh tak ada kot Salah kan mata sya kot sya blik kampong suami urut bidan kata janin masih muda lagi lepas tu dah blit dari kampong baru cek lagi sekali doctor cakap kosong lagi lepas tu dia cakap datang dalam masa 2 mggu

Pregnant ni, macam saya lah dulu . Dilema je rasa masa tu . Check banyak kali , line yang sama . Pakai digital punya baru dia tulis pregnanct dalam 5 minggu macam tu

dah datang kalai ke 3 tu sukur doctor cakap dah ada kantung Dan baby dah cuma jantung masih blm kuat lagi datang lagi 2 mggu

sy samar2 Gini la...sangkut...anak baru setahun....sekarang kandungan dah 7 bulan😅😅

2y ago

Ooh rezeki sis awal.. Sy ank dh 6tahun Bru plan nk brsalin LG hihi.. ape pun tahniah sis

try test lps 4 hari keatas...sbb nmpk mcm ada samar2 tu...moga ada rezki baby utk sis

2y ago

baik.. trima ksh 😁

repeat lg . tp kena air kencing first. lps bangun tido tu terus check

sama mcm saya sis . sy baru cek smlm line samar ii 😢anak baru 11bulan

2y ago

inshaAllah.. Aamiin 🤲

mcm positif . tapi cuba lg lepas berapa Hari sbb kabur sangat tu

Cuba guna upt clear blue. Clear blue result 99% accurate ☺️

2y ago

Aik error? Upt tu awak jgn tegakkan lepas kencing. Biarkan dia ke bawah je sampai keluar result☺️

Mcm ada, tpi samar2, test lgy 2,3 hri mesty terang