scan 5 minggu tak nampak kantung.

Adakah normal scan kandungan 5 minggu tapi tak nampak apa2?

112 Balas

Saya pun sama. Baru scan semalam (5w3d) doc kata hanya nampak dinding rahim menebal sahaja. Set appt utk repeat scan lagi 4w. Mungkin sebab ibu pun kecik 😁

3y ago

Samalah, sama masa tu scan. Doc kata dinding rahim menebal, jadi dia suruh rescan balik 30.12 ni.

Normal..masih tlalu awl tu sis..try repeat scan semula ya..mcm sy 9weeks dh nmpk heart beat baby..lain org lain juga...moga semua baik² ya

normal.sy mase ank first n second 7week da nmpak kantung.anak third ni 8 week xnmpak ape2.cume rahim tebal.alhamdulillah skrg dah 24w💕

sy baru scan 3 hari lepas..5 mnggu jgk. dh nmpk sbiji mcm ibu jari dlm gmbar scan. berat anggaran 1g lebih.

Saya harini masuk 5week 5days . Saya belum pi scan lagi . Cuma saya nak tanya macam mana kita nk tahu kandungan kita sihat ye ibu2? #Firstpregnancy

3y ago

Sama laa sya, belum pergi scan , sebab tamai ckp masih awal , kena tnggu 7w or 8w baru g scan .

Normal sis.. Saya 7minggu tak nampak apa2 lagi.. Skrng alhamdulillah dah nak masuk 8 bulan.. Baby aktif sangat dlm perut..

3y ago

masa scan 7mggu tu mmg doc kata xnmpk apa2 ke??atau ade nmpk kntung sis?

saya scan 6hb kandung 4 mnggu 3 hari . nampak kantung je . 27hb ni kne pergi scan lagi . smoga para2 ibu dan baby sihat smuenya . amin

hai mommy. normal ke kalau pregnant 5 week keluar spotting browninsh atau pinkish? tp tk byk just setitik dua. pagi keluar lepastu mlm pulak?

3y ago

sy mcm tu jgk now tgh admit suspect ectopic..better pergi check utk kpastian

saya nmpk kantung je jgk.hihi.doktor ckp,nti 8 minggu dtg scan lgi .dktr check jgk kot2 ada cyst,alhamdulillah xde.semua normal.

Normal, saya pun scan 5 minggu tak nampak doc cakap 3 minggu lagi nanti datang lagi biasa paling lambat 13 minggu ke atas baru nmpak