SAKIT

Adakah normal jika kita sakit perut selalu bagi yang baru shja pregnant , baru 8 mnggu ?

2 Balas

Sakit perut yg mcm mana tu sis??saya kerap rasa mcm kembung perut je,mcm x selesa lah mcm tu sbb ada morning sickness yg teruk

5y ago

Oh..saya penah kena mcm tu menyucuk2..terus pegi klinik buat scan semua..doctor kata x de mslh apa2..doctor bgi ubat tahan sakit je..

Mase saya tanya doktor awal awal pregnant dulu, kalau sakit perut nurse kata maybe kencing kotor atau baby makin membesar .

5y ago

Oh yeke ermm baiklah klau mcm tu . Trima kasih