Sakit perut

Adakah normal awal pregnant perut sakit sakit

3 Balas

Normal je sis. Sebab rahim tengah mengembang dan ready nak terima kehadiran baby. Normal je kalau rasa krem perut kadangkala tu. Tapi kalau sakit perut terlampau sgt dan ada spotting atau bleeding, cepat jumpa doktor untuk pastikan takda berlaku apa-apa kat janin.

sama macam saya sakit macam segugut, saya pergi jumpa dengan pakar sakit puan doktor bagi ubat kuat rahim. alhamdulillah ubat tu xrasa sakit sangat macam segugut dah dah banyak kurangnya. awak ada jumpa doktor x?

normal sis