Nak tanya,sy baru keguguran 12/4/23 haritu .. dan sampai sekarang 24/5/23 saya masih blum dtg haid

adakah normal atau tidak ?

3 Balas

Ada org sebulan lepas keguguran terus datang period.Ada yg lambat baru period.Mcm sy gugur 1st dulu, sebulan lpas gugur terus period mcm biasa.Gugur kedua kali nie sy tak period lepas sebulan tup2 lekat balik.kalau sis risau baik pg klinik.

1y ago

harap2 lekat lah..sebab nak sangat merasa mngandung lagi.. sbb ttc 5 tahun 🥹 doakan saya sis.. tq

kalau puan risau dan mmpu utk g klnik swasta..better puan g klnik n chck..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

trima kasih sis.. doakan saya ya 🥹

pantang betul2 x?

1y ago

iya sis..tapi dlm 2 minggu pantang.. selebihnya sampai skrg pantang minuman sejuk.. waktu gugur baby 9weeks gara2 minum air kelapa walaupun seteguk saya minum 😔