Seluk

Normal ka lepas kena seluk/ korek oleh doctor untuk bagi rncangan kat baby kluar darah + lendir smpai 2 hari?? Xda sakit apa just lendir + darah coklat tu dah masuk dua hari msih ada lagi. Dah 39mnggu 5 hari. Xda tanda lagi ni

5 Balas

Sy dah keluar tanda darah coklat, ada sedikit contraction cek, doc seluk untuk cek bukaan baru 1cm...lepas balik hosp tanda darah makin banyak & contraction makin kuat dalam 3,4 minit lepas tu terus bersalin..tak sampai 24 jam...masa tu dah 39w6d 🤗

Normal tapi kalau dh hjung2 tu better pegi hospital bagitau doc.. Sebab takot tu tanda jugak tu

Rasa kena seluk tu sama macam kita amik sample keputihan ke? Hahaha saya curious pulak

Normal mmg lps tu klur darah sikit

Normal..memang macam tu