Mommies sekalian... Najis baby ni normal ka? Ni anak first sya... Sya xtau nak buat apa....

Adakah najis ini normal atau x?

Mommies sekalian... Najis baby ni normal ka? Ni anak first sya... Sya xtau nak buat apa....
1 Balas

Macam cair sangat je tu, pastu warna hijau eh? Anak susu fm ke? Kalau ye, tukar susu & observe lagi texture & warna najis dia

3y ago

Terima kasih sis... Sya panik xtau nak buat apa... Sbb baby langsung tak meragam... Aktif jer mcm selalu