Vaksin vaksin

Adakah mommy d sini yang belum ambil vaksin ? Dan adakah yang merancang untuk ambil lepas bersalin ?

13 Balas

sebaiknya ambil sebelum bersalin.. risau kita terjangkiti covid selepas brsalin n then time tu badan memg lemah ., risau kita tk dpt nk survive... tpi klu kita brnasib baik tk de kena covid time lepas brsalin...alhamdullilah.. cume apa2 jdi pd masa depan kita tk thu.. kita usaha dulu sblum trkena, lebih2 lagi klu kita stay kat kawasan kes covid tinggi... sebb kat kawasan saya ada ibu bersalin kena covid lepas bersalin, kesiannya lah trpksa jauh gan anak yg bru lahir