Nak tnya umur saya 22 tahun saya hamil ank luar nikah so

Adakah JKM akan ambil ank saya..tpi saya nk bela ank saya...dan macam mn nk discharge kluaw hosp

4 Balas

boleh jaga sndri tpi pihak jkm akan buat lawatan berkala smpai awak kawin untuk pantau kebajikan anak.. keluar hospital hanya ibubapa & adik beradik kandung sahaja yg boleh jamin awak & baby..

jkm Tk ambil . kcuali Anak diserah kpda Anak angkt YG perlukan prosedur jkm.. tu pun melalui jkm je .. Tk amik pun . discharge dengan family awak dik ..

kalau dr pembacaan sebelum2 ni kena waris yg sain utk nk keluar. rasanya jkm bkn suka2 blh ambil ank awk walaupon awk mengandung tanpa nikah

4mo ago

xboleh kalau awk blm menikah dgn dia.walaupon dia pak bdk tu...selalunya yang ada hubungan keluarga waris ni dik

dan lagi satu awak dah cukup umur bukan under age cume better bawak waris yang sah