Anak usia 1 tahun lebih bangun pagi sekitar jam 9 pagi.

Adakah jam 9 pagi itu sudah lewat dan ibu perlu bangunkan anak lebih awal? Kata orang tua-tua anak lambat bangun nanti malas di kemudian hari.

Anak usia 1 tahun lebih bangun pagi  sekitar jam 9 pagi.
1 Balas

malam anak puan tidur pukul berapa?anak kecil perlu tidur yg cukup..nanti bila dia dh sekolah..waktu tidur dia akan btukar dgn sendiri..waktu tu baru kita disiplin kn waktu tidur,belajar,main..1 tahun bg sy masih kecik lg..lgpon kalau kurang tidur,pasti anak akan meragamkn..

4y ago

Anak Saya tidur jam 9pm..kalau tak bangunkan dia ,mungkin jam 10 lebih baru bangun 😅