Ingin tahu..

Adakah ini menunjukkan saya sedang hamil?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya Sebab say tegok dekat upt tu kurang jelas..

Ingin tahu..
13 Balas

tahniah. jga baik² jangan lasak². mcm pergi shoppng ke banyak jalan ke. renyah2 mcm angkat berat angkat bakul kain tu jgn dlu tau. awk kena bnyk duduk baring duduk. makan. baring balik. klo boring baring. ddk camtu je la 😁 permulaan org kata kena jaga² jgn lasak² gtu la hehe. drive keta pun elakk kan klo buleh ..

Kalau ikut ni dah +ve.. tp boleh cube lg test 2 mggu lg.. xpun pakai clear blue terus.. pape pun jaga mkn.. jaga diri.. mkn acid folic.. minum susu.. jgn buat keje berat2

ye sis.. InsyaAllah positive tu . dulu anak sulung sy pum macamni jugak.. tak jelas.. Alhamdulilah skang dah 3 tahun pun 🥰 semoga sis n baby dipermudahkan urusannya ..

mcm positive, sbaiknya jaga diri, nti boleh cek lg dkt klnik utk lebih kpastian😁

Positif ni sis.. tahniah.. awal kehamilan jaga diri baik2, jgn buat aktiviti lasak..

positif sis tahniah..masih bru jgn angkt benda2 berat

tahniah...tunggu 6 ke 7 w pergy la scan klinik

nampak macam 2 line walaupun samar2. congrats ye.

hai sis mc mne dah double cek ke..sis hamil ke

2y ago

ok sis

Positif ni sis. Nanti pergi scan ya 🥰