test kit double line

adakah ini benar positif ? kerana saya tidak pasti akan test kit ini

test kit double line
11 Balas

try je cek lg nanti ye. nampak mcm ada tu sis. klau sy, mmg sy g scan je xkisah la awal sgt ke apa, sbb pcos doc kata byk risiko jgak.. sy mcm tu la, tp xlama la kandungan sy.. gugur and latest ni doc kata mcm gugur tp sy rasa CP..

Kalau tk pasti dgn test kit tu beli lah jenis/brand yg lain pulak. Mcm saya dh standby 3 jenis upt. So bila nampak double line kalau rasa was2 try lah yg lain tu. At least boleh tahu upt tu rosak ke tak.

alhamdulillah tahniah sis positif la tu. sya pun cek guna upt ni juga, skrg dah 9week insyaallah da ada tu sis jga baik2 ☺️

doakan semoga Masliah Binti ladjamil mndapat zuriat pada bulan ni Aamiinnn

ada tu...Sy hari tu pun mcm ni juga..las² guna clear blue 3weeks sudah

buat pengesahan kat klinik berhampiran.. bgus kalau ada scan sekali

POSITIF. Sama macam sy waktu mula mengandung. Sekrg 5 bulan preggy.

ade tu mungkin bru lg.. nnt try repeat 3,4 hari mkin pekat x.. 😊

1st day last period bile duct? I dh late ke... blh repeat gune upt lain

2y ago

inshaAllah ade tu sis tahniahhhh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Ada tu.. Sy pon pakai yg sama mcm ni sis.. Skang dah 15week