Susu apa sesuai diminum untuk Ibu mengandung?

Hi semua, nak tanya berapa kali sehari minum susu minimum? Adakah elok susu anmum materna utk diminum semasa pregnant? bilakah waktu yan sesuai untuk minum susu? pagi,petang dan malam?

Susu apa sesuai diminum untuk Ibu mengandung?
38 Balas

Ramai jugak yang cakap susu anmum materna ni bagi kesan sampingan macam cirit birit ke sakit perut ke. Sis tak sesuai ni dengan susu anmum. Sis kena minum yang low fat punya susu jangan pilih fresh milk. Dutch lady pun okay if nak try dulu.