Urgent respond (air ketumban)

Adakah air ketumban nie x boleh ditahan2 spt air kencing biasa? Almost overdue, tp blom ada tanda2 nak besalin.. And adakah possible wujud bukaan tanpa rasa sakit contraction?? Its my first pregnancy. Perlukan pendapat ibu2 yang berpengalaman. Tq in advance

1 Balas

Yew air ktuban dy kuar kte xleh than.. N ade jgk org yg xrsa contraction tp bukaan dh bnyk..

3y ago

Sye menunggu hari.. Tp last check baby da 3.4kg.. Jd seram dalam kesyukuran. Hahah.. Tggu due je la nie. Harap2 sgt dpt besalin normal. Sbb first born kn. Risau mcm2..