Barang ibu ke hospital

Apa lagi barang keperluan yang penting tuk bawak ke hosptal ye ??beg ibu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

pad/maternity pad, panties biasa boleh or disposable. or beli je pad panties tu. sng nak pakai masa dpt hospital. baju utk keluar, stokin, baju sejuk, sabun mndi shampoo, ubt gigi berus gigi, bra, seluar or kain batik mana yg selesa. tudung sarung or yg tudung selesa.

2y ago

bwk je standby. tpi selalu nurse suruh direct breastfeeding

pad, breast pad, kain batik, seluar dlm, bra, stoking, tshirt lengan pjg, brg2 mandi, tuala, berus gg. termos. utk bb, set baju 2x dgn sarung tgn kaki, tuala, barut 2-3, set brg mandi bb. pampers.