buat kerja ketika berpantang .

adaa tak mommy² kt sini buat kerja ketika dlm pantang ? sy baru dua aryy berpantang dh basuh kain , basuh pinggan mangkuk , sapu rumah , angkat bnda berat n mcm² lgy lh .

1 Balas

Masa anak sulung dulu merenyah buat keje rumah juga , habis pantang rahim jatuh dan hampir tombong, urat sendi semua mmg sakit sangat , muka kusam dan berjerawat , badan pun gemok gedempol😂 sbb mkn mcm org tak pantang , penat buat keje rumah sgt ( masa ni berjauhan dgn suami dan pantang rumah mak sendiri) . lps bersalin anak kedua berpantang semula ( pantang rumah mak mertua dan ada suami) , Alhamdulillah dalaman dan luaran sihat .

4y ago

Sis kene bentan ke??