Upt positif tapi period

Ada yg sama pngalaman mcm saya tak? Sblum tu upt saya positif 1 line terang 1 line samar2. Tak tau positif ke tak. Then malam tu period beserta sengugut tak sakit sgt. Mcm sngugut biasa tu. Tapi dlam dua hari ja, lepas tu xda sngugut dah. Maksud nya apa? Keguguran ka? Atau chemical pregnacy? Kalau kguguran saya tak nmpak apa2 ketulan besar.

1 Balas

kalau awal kehamilan 3-4w mmg tkde ketulan besar. dia mcm heavy period je. kena refer doktor jgk la kot chemical pregnancy