39w 4d Belum bersalin

Ada yg sama mcm saya? Due 12/6 tapi belum ada tanda apa2. Tak sabar tunggu bby keluar, susah nak bergerak skrg..

9 Balas

Saya due 9/6 kemarin. Tapi boleh lanjut seminggu sbb takda masalah apapa. Klau takda turun tanda, 15/6 ni pegi serah diri induce. Semoga urusan dipermudahkan 😊

Saya due date 14/6 pun sama minggu lps ada kluar tanda lendir darah tp takda rasa sakit smpai hrini😅

2y ago

Alhamdulillah sis sy dh selamat bersalin normal..bby boy..berat 2.86kg..bby nk kuar awl dri due..bby kuar 11.06..duedate 14.06..🤲🏻❤️

sy due 16/06 , baby dah keluar 30/05 genap 38 minggu . first keluar darah , esok baru bersalin 😊

Saya due date 19/6..skrang rasa mcm sakit bawah perut tapi sekejap2 ja..itu antara tanda2 nya ke?

2 hri je lg due tu ..smoga dipermudahkan segala urusan sis nanti🤲

sy 37week 5hari tanda2 biasa jer ada penat dah excise baby tk nak keluar lg 😂

2y ago

Trskn excise sis🙏 org tua ckp, senaman tu penting jga time kita tggu due.. Lancar persalinan.

Tgl 2 hari lgi due 😇🙏 Semoga dipermudahkan segala urusan sis..

SemOga d permudahkan segala urusan ibu² nanti..Aamiin

saya 16/6/22 lom rasa apa2 jugak😅