Sengal-sengal di ari-ari

Hi, ada yg pernah sakit dekat pangkal bawah/ari2 x? kiri ke atau kanan ke? Bila lepas buat kerja rumah sikit? pernah x sakit? ? risau

2 Balas

Sy pun kerap rasa skrg. Bila sy tye dr, itu normal sbb ligamen bahagian tu tertekan dgn rahim yg semakin mmbesar. Kalau rasa mcm tu, kene rehat sekejap bgi lega. Tp kalau xhilang jgk boleh rujuk terus ke klinik or hosp

4y ago

A ah sama. Tp kdg2 baring pon sakit tu mai. Harap xde apa2 😊

Sama tgh lalui dr awl lg...tanya doc tiap kali jmep ckp normal abdomen bby langgar ruang nk mmbesar la..tp skali kene sakit btol laa