Sakit bila bersin.

Ada yg pernah lalui mcm sy, sejak seminggu ni ,kalo bersin,rasa sakit kt tempat czer. Ni czer kedua sy. Baby dah 7 bln lebih. Normal je kan kalau kita rse sakit lepas bersin kan? Asal bersin sy kena "tampung" risau sakit teruk. Tempat czer alhamdulillah okey jer.

1 Balas

aduh risaunya sy kalau lps bersalin nanti bila bersin. sy ada sinus/resdung. mmg hari2 akan bersin. terbayang2 kalau normal nanti peranakan keluar tang bawah. kalau czer terburai perut 😥