jantina baby

ada yg boleh suggest tak , kalau nak tahu jantina baby dengan lebih teliti kena scan USG 2D/3D/4D ?

7 Balas

Xkisah brp D pun.. Klau bby tnjuk insyaallah bleh thu bby boy or girl.. Sllu ny org ckp bby girl ska kepit paha.. Bby boy skaa tnjuk😝😝

Sy 2d scan kk nmpk dah,tp kwn sy xnmpk scan kk die buat detail scan ktluar, 5d bg cd skli tu dlm 200 cmtu,

yg pling pnting ckup week yg ssuai dan baby xsorok. klu buat 5d pon baby men sorok2 aduhaiii😅😅

2D pun boleh kalau baby tak sorok kn kemaluan

2D advance dah nampak.jelas...21week

detail scan 👍🏻👍🏻

detail scan 5d