36 weeks

Ada yg bersalin 36 weeks tak sini? Share lah pengalaman heheheh

43 Balas

hai..saya mahu bertanya..sy 36w 6day..normal ke bby kurang gerak dan pergerakan slow jer..

sya sis cukup2 36w hari khamis bru nie.. Alhamdulillah semuanya dah selamat

36/52 hri+5/7 ..dah blh brsalin kew...cara mcm mne tu...blh x bgi thu

sya 36 weeks,,baby lam janin baru berat 2.3kg,,okey ke tak?

3y ago

*anak 1st kena induce

kalau 36 weeks utk twins kena stay lama kat hosp kah atau baby inkubator?

hai saya harini genap 36 minggu.. 9 bulan.. ada tak yg ada GDM lagi?

saya punn 36 weeks hrii neii..tpii blum ad tnda2x lagii..

Sy bru msk 36mggu 1hri..brt Last scan 2.45kg..now xtau

semoga dpermudahkan & sntiasa kuat sis ♥️

SY 36w.. jri tngn bengkak