36 week

Nak tanya ada tak kat sini mommy bersalin 36 weeks

2 Balas

saya prelabour contraction 36 week tepat²..nasib baik bukaan 1cm shj..doc suruh rest dulu at least tunggu 37 week.. nasib baik contraction lepas 24 jam jd mild..kalau tidak dah beranak hari ni.

Kawan saya macam tu, sebab terlalu kerap berjalan naik turun tangga. Baby kira premature baby sebab belum 37 weeks, tapi ok je, sihat

5y ago

Kalau selalu naik turun tangga akan effect bersalin awal jgk ke? #1st mom to be