Pengalaman bersalin awal

Skrg sy 36 weeks ke ats, belum ada tanda bersalin lagi. Sudah byk buat senaman tapi bby still happy dlm perut.. padahal mak nya excited sudah mw jumpa.. hehe.. momy² sekalian, ada pengalaman bersalin 36 weeks? Or cara² nak rangsang kontraksi... Jom cer² sikit.. best dgr pngalaman² mcm ni... Heheheh.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Susah juga nk ckp sis, apa yg membntu rajin bt senaman, kerap bersmaa suami dan byk berjln.. Tpi itulah kdg2 bby ni kite pon xtau dia nk keluar bila.. Anytime kdg sblom due kdg on due kdg lpas due.... So relaks chill2 saje..

7mo ago

hehe.. chill² ja la kan.. tiba wktunya juga dia akn keluar... 😂