BSP 7 point

Ada yg ada pengalaman buat BSP 7 point..mencari kekuatan utk hadap semua ni memandangkan kekakangan keje...

2 Balas

adoii byknya kena buat..7x buat bsp tu dlm masa 1 hari ke? sy pernah dgr ade yg buat smpai 6x jek, tu pun brgantung kk, tpi ni smpai 8x, oii jenuhh.. sy mcm biasa jek 4x.. bertabahlh sis..😅

3y ago

Aamiin🤲🏻..Tq puan..kuat demi baby je skrg😅...aah ni dh fasa bjalan pn xlarat dh..pernah tnya dan pernah buat beberapa kali d tmpt keje sbb kekangan kerja nk ke klinik..sejak bdr mmg nurse minta buat d kk..kecuali waktu mlm shaja moniter sdri..heheh betul skrg rasa mcm nk tdo je dlm tndas🤣

maaf bsp 7 point tu apa ya?

3y ago

oh yeke susahlah kalau tak leh buat sendiri. dia takut kita tipu ke eh?