Tanda bersalin

Ada yg 39w harini ? Tp belum ada tanda nak bersalin ? Sakit perut sampai ke pinggang dn rasa punggung mcucuk² saja skrg ni tapi tdak kerap . Lain² tanda belum ada lagi . Due 6hari lagii 🥲 doakan ya semoga dpermudahkn urusan , smoga baby keluar sbelum due Aamiin

10 Balas

Sy 38week1hari... Tanda pon xde lagi.. Nurse pon ckp bby xmsuk laluan lagkli.. Die ckp mgkin efek czer dlu so laluan sempit cket... Cuma tiap2 tgh mlm just terasa senggugut ngn perut ngeras... Dlm stgh jam skli... Nk g osptl kng tkut false contraction... Pinggng, vagina semua dah skit sgt... Kdng smpi xleh berdiri lama... Bagun tido pon ssh... Pusing kiri kanan lagi ssh huhu

2y ago

sama laa sis . tukar posisi tdur tu Allah rasa mo ngis menahan . tp pikir yg baik² sja la . tggu je bila baby nk kluar 😁 nak hampir dah ni . smoga kluar laa sblm due . smoga dpermudahkan urusan kita smua ya Aamiin