Tanda bersalin

Ada yg 39w harini ? Tp belum ada tanda nak bersalin ? Sakit perut sampai ke pinggang dn rasa punggung mcucuk² saja skrg ni tapi tdak kerap . Lain² tanda belum ada lagi . Due 6hari lagii 🥲 doakan ya semoga dpermudahkn urusan , smoga baby keluar sbelum due Aamiin

10 Balas

saya lagi satu hari lepastu tarikh due dh mcm2 buat tpi baby still selesa dalam perut.. doakan saya ya 😊

2y ago

tgah siokk dlm poyot agknya . smoga dpermudahkan sis dgn baby juga ya Aamiin .