mamariam & minyak kelapa dara legit kah?

ada yang try mamariam or minyak kelaoa dara kah

4 Balas

Anak first saya ada GDM.Saya amalkan Mamariam ok je.HB cantik dri awal sampai lahir.Sekarang anak kedua pun saya amalkan Mamariam. Anak lahir putih gebu 🥰 Minyak kelapa dara bagus amalkan trimester ketiga.Bagi mudah bersalin

2 produk tu okay . jus mamariam gula tak tinggi pun . sbb ada campuran delima & kurma 🥰 khasiat untuk ibu and anak sangat bagus . darah hb pun cantikk

5mo ago

Kurma dan delima pun ada gulanya tersendiri. Kena ambil tahu jenis gula dan nama lain bagi gula. Kot TT ada GDM, ada alahan dgn gula, tu yg kena baca label produk sebelum beli. Kita tak boleh pukul rata semua orang boleh consume itu ini sama dgn kita. Masing2 tubuh ada keperluan nutrisi tersendiri.

Mamariam tak pernah sbb mahal dan belum tentu sesuai. Tinggi kandungan gula pula tu. Minyak Kelapa Dara saya buat sapuan badan dan masakan.

saya pon tengok 2 benda yg sama. sebab setiap masa lalu dekat Fids Fb. hahha