Suggestion

Ade sesiapa kat sini amalkan Jus Mamariam or Minyak Kelapa Dara Ibu(MKDI).. bole share kebaikkan dia .. sb saya pun nk try salah satu mna yg elok ni .. #Babyfirst #25weeks

3 Balas

Saya salah seorang yg amalkan jus mamariam masa pregnant..😘 saya minum masa awal2 trimester dulu masa loya, pening, rasa nak tumbang. Bila minum jus ni automatik badan rasa segar..maybe kandungan dalam tu yg banyak membantu. Siap boleh berjalan oversea padahal loya2..

5y ago

Tq suggestion

sy consume MKDI msa 7m gitu ,sbb HB low ,dah consume HB mntain 12.7 smp la dlver baby ,sy hari2 mkn mnis ,tp gula control ,baby kuar xkena jaundice even sy drh O+ 😊

Dua² ad kebaikan nye sis sbb setiap bdn antibody berbeza so ikut sis la nk try mana... Sy dlu minum jus mamariam utk cantik hb n sedap n sgt cantik hb slps penggunaan