Baju baby tompok hitam

Ada yang tau tak kenpa baju jadi mcm ni. Sya basuh pakai sabun baju anakku. Ada Cara nak bgi hilang kesan tu tak

Baju baby tompok hitam
4 Balas

Saya pun pnh cmni..mgkin sbb muak baby..sy bilas jga sblm bsuh dgn sabun anakku tu..tukar sabun pun sama jga..klu kna muntah baby, sy rendam dlu dgn air biasa atau air pnas sblm cuci ngn sbun..sbb lain mgkin air paip kotor ckit..

Bila dah naik tahi lalat ni susah sikit nak hilang. Awak cuba Vanish atau sabun champaca.

Guna sabun badang yg viral kat tiktok.

guna vanish