Nak tanya, darah implantasi macamana ye selalunya?

Ada yang pernah tak?

3 Balas

Tompok / spotting je. Macam saya spotting nampak pada hujung2 lendir yg keluar dr faraj. warna coklat2... ni kena masa waktu sepatutnya period. hari ke empat sepatutnya waktu period, saya buat upt. esok tu jumpa doc dan buat scan nmpk kantung dan sahkan sy pregnant.. doc kata ada 2 petanda spotting; samada proses implantasi atau tanda2 nak gugur. So banyakkan rehat, jngan angkat berat2.. sblm tu spotting warna pink muda, coklat kat underware. Masa ni tak tahu pregnant. ingatkan nak period sbb lg beberapa hari je nak period.

1y ago

Baru perasan ada komen. Kurang 3 minggu kena spotting di awal kehamilan.

Tak semua ibu mgandung alami darah implantasi. Ada yg tak

darah Cair coklat merah muda secalit Dua pkai tisu. tu pnglmn sy

3y ago

Ohh sy pula darah cair coklat kehitaman sis.. padahal sudah period beberapa hari yang lepas