Buasir / Hemorrhoid yang sakit

Hi, ada yang pernah kena buasir? Dapat ubat anucare dari clinic tp gynae dan google cakap tak digalakkan untuk guna masa hamil. Ada siapa siapa pernah guna Anucare Suppository ketika hamil? Buasir pedih ni.

2 Balas

Sis guna bahan alami..Mcm saya aritu gna serbuk manjakani letak air sikit pastu sapu area buasir tu n saya sapu minyak batu juga..

saya ada pakai tuh masa kena rituh. g klinik mana2x mesti bagi yg tuh.