pengambilan ubat

Saya alami buasir dan telah ambil ubat anucare..adakah ianya membahayakan bayi saya?

2 Balas

Tak sis, nnti sis blh cuba tuam tempat buasir dgn ais masuk dlm sarung tgn getah, setiap kali mndi cangkung dan tolak. Letak gel utk elakkan bergesel. Kena byk rehat jgn berdiri lama2. Semoga cepat sembuh lepas berslin.. Minum susu byk bg lawas dan sayur

Hi, nak tanya - masa you ambik Anucare tu all okay ke? Baru dapat ubat tu tapi takut la nak sapu, takut risky for pregnancy 🥺