Hye semua! Saya dah 36 weeks tapi kepala bayi masih blum pusing kebawah. Bayi skrg keadaan melintang

Ada yang pernah alami?

4 Balas

Saya 28w baby dah masuk laluan tapi 32w dia breech balik pastu 35w ketuban pecah terus kena emergency czer sbb ada gbs 🥴 tak sempat dia nak pusing balik huhu

2w ago

aduh sakitnya, kuatlah sis

Hi sis, saya baby pusing time 37 weeks. InshaAllah nanti sebelum due baby pusing dah tu.

2w ago

risau sis, Sebab next checkup kalau baby tak pusing jugak kata doktor kena tahan ward untuk pemantauan. hopefully baby pusing la

sy alami masa dri 28w smpi 34w..msuk 35w bby dah cephalic..pujuk bby sis

okay sis, mudah²an.. tq