Pendarahan di kehamilan awal

Ada yang pernah alami apa yg sdang saya alami ? Saya skrang tngah prgnant kndungan 10minggu , ini jangkaan saja sbab bby belum dpat lihat , bila scan hnya nmpak kantung saja . Skrang sya ada alami pndrahan . Pndrhan sprti darah priod . Skrang dah msuk 3hari . Adakah tu prkara biasa ?

2 Balas

sya pernah ada bleeding masa tu usia kandungan 13week tpi tak bnyak la...alhamdulillah ok ja...skrg kandungan dah msuk 34week...lebih baik pergi hospital cek

Bila ada bleeding masa preggy tak normal ye awk. Sila ke hospital.

3y ago

Semoga ada rezeki utk awk 💕